Kuvia vuosien varrelta | Toimintakertomus 2007| Toimintakertomus 2006

HALKIVAHAN NUORISOSEURAN TOIMINTAKERTOMUS 2006

Seuran johtokuntaan kuuluivat toimintavuonna 2006 pj. Eija Järvinen, siht. Anni Heikkilä ja jäseninä Kerttu Nummela, Paula Mattila, Markku Lempinen, Timo Mäkeläinen, Anu Virtanen,Maria Säteri, Eeva-Liisa Takku ja Marja-Terttu Kotsalo.

Johtokunta kokoontui 3 kertaa, vuosikokouksia 2. Jäsenmaksun maksaneita jäseniä seurassa on
203 aikuista ja 43 alle 16 vuotiasta.

Toimintaa:
Helmikuussa teimme taetterimatkan Tampereen työväen
teatteriin yhdessä Maamiesseuran ja maatalousnaisten kanssa. Kappale oli suomen hevonen ja mukana oli 48 henkilöä.. Näytelmäryhmäläisetiset ja muut aktiivit kävivät katsomassa musikaalin Marilyn keväällä.

Maaliskuussa järjestimme yhdessä Urjalan Osuuspankin kanssa Halkivahan seurojentalolla Kantri-iltamat. Valmistimme sinne illallisen ja
ohjelman. Iltamien lopuksi tanssittiin. Osallistujia oli erittäin runsaasti.

Pääsiislauantaina järjestimme jo perinteisen tanssimatkan Satulinnaan. Keväällä järjestettiin tanssikurssi. Kurssin kesto oli 3x3 tuntia ja kurssilla opeteltiin perustansseja. Kurssin ohjaajana toimi Seija Santanen.

Perinnepäivän järjestelyyn ja toteutukseen osallistuimme omalta osaltamme. Päivänn aiheena olihevonen ja hevostyöt.  Iltamien näytelmä oli nimeltään ”Hummani hei!" Linnanmäelle ja Ikeaan tehtiin elokuussa koko perheen retki. Osallistuimme em. seurojen kanssa teatterimatkaan Jokioisille. Kesäteatteriesitys oli ”Mustanpörssin aikaan”.

Pitopalveluna järjestimme muistotilaisuuksia 2 ja sukujuhlia 1.
Eläkeliiton pikkujouluun järjestimme jouluaterian lisäksi ohjelmaa. Yhdessä muiden seurojen kanssa vietimme pikkujoulua Ellivuoressa.

Takaisin toiminta-sivulle