Kuvia vuosien varrelta | Toimintakertomus 2007| Toimintakertomus 2006

HALKIVAHAN NUORISOSEURAN TOIMINTAKERTOMUS 2007

Halkivahan Nuorisoseuraan kuului toimintavuonna 253 jäsenmaksun maksanutta jäsentä.

Yhdistyksen puheenjohtajana toimi Eija Järvinen ja sihteerinä Anni Heikkilä. Johtokunnan muut jäsenet ovat; Timo Mäkeläinen, Eini Välläri, Eeva-Liisa Räsänen, Maria Säteri, Kerttu Nummela,
Marja-Terttu Kotsalo, Markku Lempinen, Anu Virtanen, Suvi Sassi, Paula Mattila, Eeva Huhtasalo ja Kalle Itkonen

Johtokunnan kokouksia oli 3 kertaa, yleisiä kokouksia 2 kertaa ja perinnepäivä tapaamisia 2 kertaa..

Vuosi alkoi valitettavan vakavissa merkeissä; seuramme hyväksi pitkään toiminut jäsen Kirill Babizin menehtyi. Kiitämme häntä ja kunnioitamme hänen elämäntyötään.

Alkuvuonna hoidimme kahden muistotilaisuuden ruokavalmistelut ja tarjoilun. Maaliskuussa oli Pynnän järven jäällä ponirieha. Ohjelmassa oli ponien ravilähtö, makkaraa, ajeluita ponilla ja moottorikelkalla sekä hernesoppaa ja arvontaa. Tapahtuma onnistui hyvin. Lämpimästä keväästä johtuen jäälle kertyi jo vettä ja se haittasi yleisön viihtymistä.
Teatterissa oli kappale ”kun isoisä suomeen hiihti”. Kävimme Tampereen Teatterin esityksessä yhdessä muiden seurojen kanssa.
Pääsiäisenä oli tanssireissu omakustannushintaan.
Heinäkuussa osallistuimme Tolvan suursuvun juhlaan järjestämällä Halkivahan Seurojentalolla Eija Järvisen kirjoittaman vanhoihin asiakirjoihin perustuvan esityksen Tolvan suvun naimakiemuroista. Nuorisoseura järjesti myös ruokailun sunnuntaina. Osallistujia oli 114 henkeä.
Perinnepäivän aiheena oli asiainhoito ennen vanhaan. Osallistuimme näyttelyn keräämiseen ja teimme illan ohjelman.
Elokuun alussa lähdimme yhdessä maamiesseuran ja maatalousnaisten kanssa Pirttikosken kesäteatterin juhlanäytökseen 50 hengen voimin. Näimme myös valtavan upean ilotulituksen yönäytöksen päätteeksi.
Nuorisoseuran kotisivut valmistuivat elokuussa.
Kävimme katsomassa musikaalia vuonna 85 Tampereen työväenteatterissa lokakuussa.
Nuorisolle suunnattu kylpyläreissu yhdessä urheiluseura Halkivahan Hakan tehtiin tänä vuonna lokakuussa Aulangon kylpylään Hämeenlinnaan.
Yhteinen pikkujoulu muiden seurojen kanssa vietettiin Kokkon kodalla Punkalaitumella.
Vuoden aikana anottiin ja saatiin Osuuspankin avustus 400 euroa Seurojentalon kunnostuskuluihin.
Ostimme myös teltan jota voi vuokrata esim. Seurojentalon lisätilaksi juhlien ajaksi.

Käsitelty kevätkokouksessa 27.3. 2008

Takaisin toiminta-sivulle